Bezoek ons
Distelvinkenplein 12, Donau 106 en Laan van Poot 18 in Den Haag
Bel ons
070 - 3655616
Stuur ons een email
[email protected]

Wat houdt het abonnement in?

Bij dit abonnement wordt u op zowel sportgebied als voedingsgebied op persoonlijk begeleidt. Dit houdt in dat u een individuele intake krijgt bij onze diëtiste én bij onze trainster. Deze combinatie is specifiek bedoeld om u de beste begeleiding te kunnen bieden in het aanpassen van uw leefstijl. Door tussentijds uw voortgang te meten zorgen wij ervoor dat u gemotiveerd blijft en/of dat onze aanpak blijft aangesloten bij uw persoonlijke situatie.

 

Hoe verloopt het abonnement?

Wanneer u zich via de website aanmeldt voor een van de abonnementen wordt u telefonisch benaderd voor het inplannen van de intakegesprekken. Deze intakegesprekken zullen, bij voorkeur, vlak na elkaar plaatsvinden. U zult dan eerst een intakegesprek krijgen bij de diëtiste, welke 60 minuten duurt, en vervolgens een intakegesprek bij de personal trainster, welke ongeveer 45-60 minuten bedraagt en waarbij u al direct zult gaan sporten. Het eerste contactmoment zal hierdoor ongeveer 120 minuten in beslag nemen.

Voordat u naar het eerste contactmoment gaat wordt u gevraagd om een vragenlijst en voedingsdagboek bij te houden. Deze zullen u per e-mail worden toegestuurd met de vraag deze te hebben ingevuld voorafgaand aan het eerste gesprek.

Na dit eerste contactmoment zal er samen met u gekeken worden wanneer u kunt komen sporten. Het sporten zal voortaan verlopen in groepsverband van maximaal zes personen (small group trainingen) waarbinnen ruimte is voor individuele evaluatie.

De diëtiste zal een vervolggesprek met u inplannen voor de volgende maand. In elk vervolggesprek wordt uw voortgang geëvalueerd middels metingen. Denk hierbij aan het wegen van uw gewicht op de weegschaal, het bepalen van uw vetpercentage met een huidplooimeter en de middelomtrek.

Na het intakegesprek krijgt u via de mail uw persoonlijke beweeg- en voedingsprogramma toegestuurd. Tijdens elk volgend contactmoment kan via evaluatie dit programma worden aangepast indien nodig en gewenst.

 

Uit welke abonnementen kan ik kiezen?

Wij hebben een drietal abonnementen waar u uit kunt kiezen. Ook kunt u de duur van uw abonnement kiezen. Zie hiervoor onderstaande tabellen.

Abonnement 1

Abonnement 2

Abonnement 3

–          Intake diëtist 60 min incl. wegen

–          Intake trainer 45-60 min.

–          1x per maand vervolggesprek diëtist 30 min

–          Persoonlijk beweeg- en voedingsprogramma

–          4x per maand groepstraining 60min

–          1x per maand herhaling conditie- of krachttest

 

–          Intake diëtist 60 min incl. Uitgebreide metingen*

–          Intake trainer 45-60 min.

–          1x per maand vervolggesprek diëtist 30 min

–          Persoonlijk beweeg- en voedingsprogramma

–          8x per maand groepstraining 60min

–          1x per maand herhaling conditie- of krachttest

–          Begeleiding via habit tracker

 

–          Intake diëtist 60 min. Incl. Uitgebreide metingen*

–          Intake trainer 45-60 min.

–          1x per maand vervolggesprek diëtist 30 min

–          Persoonlijk beweeg- en voedingsprogramma

–          Onbeperkt sporten (zowel vrij als in groepsverband).

–          1x per maand herhaling conditie- of krachttest

–          Begeleiding via habit tracker

–          Handdoek

 

Tabel: Inhoudelijke informatie over de drie abonnementssoorten. * Onder uitgebreide metingen wordt verstaan: naast het wegen ook bepaling van de vetpercentage en middelomtrek.

Abonnement

3 maanden

6 maanden

12 maanden

1

€100,- p/maand

€95,- p/maand

€75,- p/maand

2

€145,- p/maand

€130,- p/maand

€115,- p/maand

3

€165,- p/maand

€150,- p/maand

€135,- p/maand

Tabel: Kosten per abonnement per termijn

Het is in beperkte mate mogelijk om te wisselen van abonnement. Neem hiervoor contact op met onze diëtiste of onze trainster en wij zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Wat bekent het ‘onbeperkt’ sporten bij abonnement 3?

Het onbeperkt sporten betekent dat u ook buiten de groepslessen om kunt komen sporten (vrij trainen) en dat er geen maximum zit aan het aantal groepslessen dat u per maand kunt volgen. Let er wel op dat het niet mogelijk is om vrij te komen trainen tijdens momenten waarop de groepslessen plaatsvinden. Ook is het alleen mogelijk om vrij te komen trainen wanneer er in ieder geval een van de medewerkers van Vel Fysio- en Manueeltherapeuten aanwezig is.

Voor degenen die vrij willen komen trainen wordt er een speciale ‘training van de week’ gecreëerd die in de oefenzaal zal worden opgeschreven en waar u op die momenten gebruik van kunt maken.

Ook voor het vrij trainen wordt gevraagd of u uw plek hiervoor wil reserveren. Dit om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd komen sporten waardoor iedereen zijn/haar beweegprogramma’s kan uitvoeren.

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor het Fit op Maat abonnement?

U kunt zich aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.

Wilt u zeker weten dat dit abonnement bij u aansluit dan kunt u gratis een proefles voor het sporten volgen of telefonisch bellen met de diëtist. Neem hiervoor contact op met de praktijk via [email protected] of telefonisch via 070 365 5616.

Voor overige vragen kunt u ons ook benaderen via deze mogelijkheden.

 

Wat als ik niet naar een afspraak kan komen?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een afspraak toch niet goed uitkomt. In dat geval is het mogelijk om uw afspraken te wijzigen. Dit kunt u doen door te mailen naar [email protected] of te bellen naar (070 365 5616). U dient een afspraak minimaal 24uur van tevoren af te melden. Indien u dit niet doet vervalt helaas uw recht op de diëtistische vervolgafspraak of één van uw groepslessen.

 

Welke algemene voorwaarden gelden er?

 • Het abonnement loopt automatisch af nadat de door u gekozen termijn afloopt. Wilt u het abonnement verlengen? Neem dan in uw laatste maand contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Er wordt van u gevraagd om op tijd te komen voor elke afspraak/groepsles. Dit betekent dat u in uw sportkleding in onze sportzaal staat of in de wachtkamer voor uw gesprek bij de diëtist op het moment van de afspraak.
 • In het gebouw is het niet toegestaan om te roken of om alcoholische dranken te nuttigen.
 • Wanneer u voor een groepsles komt dient u sportkleding aan te hebben. In het gebouw is een omkleedruimte en zijn er kluisjes aanwezig waar u gebruik van mag en kan maken.
 • Wanneer u naar de diëtist komt is het aan te raden om losse kleding te dragen voor de metingen. Ook is het aangeraden om van tevoren naar het toilet te zijn geweest zodat de weegmomenten zo nauwkeurig mogelijk zijn. In het gebouw is een toilet aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Optionele mogelijkheden naast het abonnement

Naast het abonnement kunt u nog andere aspecten kiezen indien u daar gebruik van wilt maken:

 • Een les Personal Training van één uur €45,-
 • Een Duotraining van één uur samen met een vriend/vriendin/ouder etc. €45,- (€22,50 pp)
 • Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) €70,-
 • Een lichamelijk onderzoek door de fysiotherapeut €45,-
 • Een extra gesprek met de diëtist van 15 min €19,50
 • Extra lessen €10,- per les
 • Conditietesten totaal(allemaal) €70,-
 • Conditietest additioneel(los) €20,-

Aanmelden via: